Ondernemingsrecht.

Ondernemingsrecht Ruimtelijk bestuursrecht en milieurecht Insolventies / Financieringen en Zekerheden Vastgoed Arbeidsrecht Aansprakelijkheid/Contracten Familierecht en Mediation Strafrecht

Marktgroepen.

Energie en Duurzaamheid Zorg Tuinbouw Retail en Horeca Paardenhouderij Neem contact met ons op

Ondernemingsrecht

Wij richten ons op juridische dienstverlening aan middelgrote en grote ondernemingen. Onze cliënten zijn met name actief in logistiek, productie, (financiële) dienstverlening, energie en (vastgoed)ontwikkeling. Wij begeleiden onze cliënten, zoals momenteel een grote leasemaatschappij, bij overnames en fusies, maar ook bij complexe samenwerkingsovereenkomsten, herstructureringen en ontvlechtingen.

Naast het optreden voor vennootschappen, houden wij ons bezig met de begeleiding van organen van vennootschappen in zowel externe als interne verhoudingen. De sectie heeft ervaring met de begeleiding van bestuurders van (beursgenoteerde) ondernemingen in hun contacten (voor zich en de vennootschap) met de AFM.

Het adviseren over conflictbeheersing behoort tot onze dagelijkse praktijk. Waar nodig wordt geprocedeerd, bij rechtbanken door heel Nederland en in arbitrages. Voor zaken met internationale aspecten hebben wij korte lijnen met kantoren in het buitenland.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening van of heeft u vragen over deze sectie neem dan contact op met Peter Ruysch.

Blog


Een ondernemer in het nauw

Een kat in het nauw maakt rare sprongen, althans kan rare sprongen maken. Goede sprongen kan ook. Een kat in alle vrijheid kan eveneens goede en rare sprongen maken of … lees verder
Partners:

Mr. P.P.J. Elshof
Mr. J.N.L. van der Hoeven
Mr. A.A.S. Mosele
Mr. N.P.O. Ruysch
Mr. J.J. Wittekamp

Medewerkers:

Mr. drs. M. Buitelaar
Mr. H.J. Deinum
Mr. K.T. op de Hoek
Mr. F.J. Hordijk
Mr. L.E.M. de Vries-Blom