Familierecht en Mediation

De sectie Familierecht & Mediation bestaat uit een team van ervaren advocaten, die allen actief zijn op het persoonlijke gebied van onder meer echtscheidingen, testamenten en ouderlijk gezag.

Als het even kan, lost men persoonlijke kwesties en familieaangelegenheden in eigen kring op. Binnenskamers, zonder de tussenkomst van derden. Soms doen zich echter situaties voor, waarin een informele oplossing niet meer tot de mogelijkheden behoort, eenvoudigweg omdat de verhoudingen vertroebeld zijn geraakt, omdat de problemen en consequenties daarvan niet meer te overzien zijn, of omdat de belangen simpelweg te groot zijn. In zulke gevallen is het verstandig om voor een advocaat te kiezen die niet alleen beschikt over actuele juridische kennis van zaken, maar daarnaast ook oog heeft voor de persoonlijke, emotionele kant van de zaak. Onze advocaten uit de sectie Familierecht & Mediation passen uitstekend in dat profiel en kunnen u bijstaan in alle conflicten die in de familiesfeer liggen.

Wanneer persoonlijke aangelegenheden een juridisch karakter krijgen, bieden wij adequate begeleiding en ondersteuning. Wij kunnen u begeleiden bij een echtscheiding of mediation, maar bijvoorbeeld ook bij een erfrechtkwestie of een geschil over kinderen of ouderschap.

Een afsrpaak in de avonduren kan in overleg gemaakt worden op ons kantoor in Delft of Naaldwijk.

Binnen deze sectie is Len de Vries verantwoordelijk voor alle erfrecht zaken.

Kijk ook op www.echtscheiding-advocaat-mediation.nl en http://www.familierecht-en-mediation.nl

De advocaten in de sectie Familierecht & Mediation zijn lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators vFAS, http://www.verderonline.nl of http://www.verenigingfas.nl/

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van, of heeft u vragen over deze sectie neem dan contact op met Paulette Vellekoop.  


Wat cliënten over ons zeggen


Laatste blogs over Familierecht en Mediation:

Lawyalty Partner

De online helpdesk voor al uw juridische ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Meld je nu aan!