Visie

De toenemende juridisering van de maatschappij en de daarmee groeiende diversiteit van juridische dienstverleners en niche-spelers vraagt van EBH Elshof Advocaten een marktgerichte transparante benadering van onze klanten. Dienstverlening op maat staat daarom bij ons centraal. Bij het maken van afspraken zijn we gericht op het afstemmen van onze dienstverlening op de vragen en de wensen van de klant.

Eén van de belangrijkste pijlers voor de kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij de tevredenheid van onze relaties, die wij waarborgen door een voortdurende controle van onze kwaliteit. De kwaliteit van de dienstverlening van onze advocaten wordt tevens gewaarborgd door lidmaatschappen van diverse landelijke specialistenverenigingen en de intensieve samenwerking van onze secties. Met circa 29 advocaten en paralegals, die allen werken vanuit gespecialiseerde secties, leveren wij dagelijks het bewijs van onze kwaliteit.

Naast kwaliteit en tevredenheid is betrokkenheid één van de kernwaarden van EBH Elshof Advocaten. De regionale focus van EBH Elshof Advocaten in Naaldwijk en Delft is een bewuste keuze. Kennis van de regio vinden wij van onschatbare waarde voor onze dienstverlening. Onze betrokkenheid blijkt niet alleen uit onze kennis van de specifieke branches die voor onze regio's zo kenmerkend zijn, zoals de tuinbouw en de techniek, maar ook uit onze actieve deelname aan maatschappelijke organisaties, waaronder het vervullen van bestuursfuncties binnen VNO-NCW en locale ondernemersverenigingen.

Lawyalty Partner

De online helpdesk voor al uw juridische ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Ik wil een offerte