Waar staan wij voor

EBH Elshof Advocaten is in 2007 ontstaan uit EBH Advocaten uit het Westland en Delft en Van Vliet & Elshof Advocaten uit Delft. Wij bieden niet alleen de voordelen van een gespecialiseerd nichekantoor, maar ook de kennis en kracht van een groot advocatenkantoor.

Onze advocaten zijn allen gespecialiseerd in een specifiek rechtsgebied en werken samen in verschillende secties en marktgroepen waarin kennis van een specifieke branche gebundeld wordt. Daarom bieden wij zowel de voordelen van een groot advocatenkantoor als die van een nichekantoor. Praktisch en altijd gefocust op de oplossing voor onze cliĆ«nten. 

Wij luisteren naar de wensen van onze cliĆ«nten. U kunt bij ons een offerte aanvragen maar ook andere beloningsvormen zijn bespreekbaar. Ook kunt u onze Lawyalty Partner worden met onder andere een eerstelijns juridische helpdesk tegen een vat bedrag per maand. Neem voor meer informatie contact op met Pieter Timmermans.

EBH Elshof maakt deel uit van het internationale netwerk van advocatenkantoren www.eurojuris.nl

 

 

Als u ontevreden bent over onze dienstverlening en/of een klacht heeft over een van onze advocaten, dan kunt u de behandelend advocaat verzoeken om onze interne klachtenprocedure op te starten. Zie hierover meer op http://www.ebh-elshof.nl/nl/_evaluatie/geschillenregeling/geschillenregeling/.