Over ons.

Missie Visie Duurzaamheid Werken bij Algemene Voorwaarden Kantoornieuws Tarieven Maatschappelijke Betrokkenheid Neem contact met ons op

Waar staan wij voor

EBH Elshof Advocaten is ontstaan uit een samengaan in 2007 van twee gerenommeerde kantoren: EBH Advocaten uit het Westland en Delft, en Van Vliet & Elshof Advocaten uit Delft.  Excellente, betaalbare dienstverlening en transparantie zijn onze belangrijkste kernwaarden.

EBH Elshof Advocaten biedt de voordelen van een specialistisch niche kantoor maar tegelijk ook de kennis en kracht van een groot advocatenkantoor.

Als onze cliënt kunt u onze specialisten inschakelen als adviseur, als mediator  of als procesadvocaat, met uw vraagstukken op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Insolventies, Bedrijfsovernames en- financieringen, Bouw en Huurrecht, Vastgoed, Energierecht, Ruimtelijk Bestuursrecht, Milieurecht, Arbeidsrecht, Strafrecht, Familierecht & Mediaton en Erfrecht.

Marktgerichte organisatie

De aan EBH Elshof verbonden advocaten zijn primair specialist binnen hun rechtsgebied, zoals bijvoorbeeld ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht of arbeidsrecht.

Dat betekent ook dat ieder van ons zich primair zal richten op de ontwikkeling en uitbreiding van onze specifieke kennis op het rechtsgebied waarmee wij ons dagelijks bezighouden.

Soms echter is louter juridisch technisch vernuft niet voldoende om het verschil te maken tussen goed en uitstekend en is daarvoor specifieke branche kennis onontbeerlijk.

Marktontwikkeling

EBH Elshof stelt zich dan ook ten doel om de bedrijfstak centraal te stellen en vanuit de voor iedere bedrijfstak specifieke problemen naar efficiënte oplossingen te zoeken. Binnen EBH Elshof zijn van uit die gedachte verschillende marktgroepen ontstaan, zoals zorg, energie en tuinbouw en we weten uit ervaring dat we binnen die bedrijfstakken het verschil tussen goed en uitstekend ook kunnen waarmaken.

Marktgroepen ontstaan meestal vanuit een bijzondere interesse van een of meer advocaten die van uit een bijzondere invalshoek het juiste gevoel hebben bij de markt. Advocaten met affiniteit met de tuinbouw of (wind) energie voelen zich thuis in de markt, maar nog belangrijker zij delen dezelfde passie als de ondernemers die succesvol zijn in die markt. Zo kent EBH Elshof marktgroepen in de sectoren Alternatieve Energiebronnen, Tuinbouw, Retail en Horeca, Zorg en hippische wereld.

EBH Elshof Advocaten stimuleert en faciliteert haar advocaten om zich voortdurend te blijven ontwikkelen door de hoogst mogelijke specialisatie opleidingen na de universitaire studie te volgen, waaronder opleidingen van de Grotiusacademie en de opleidingen van Insolad.

Wij luisteren naar onze cliënten, daarom kunt u met ons altijd afspraken maken over de kosten en werkwijzen. Onze cliënten krijgen op verzoek toegang via een beveiligde portal tot hun digitale; handig, snel, efficiënt en transparant. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.